schilderwerk

houtsanering

timmerwerk

glas

reiniging

Welkom bij VLD Vastgoedonderhoud, wij maken ons sterk voor multifunctioneel vastgoedonderhoud. Telefoon: 078-6171444

Multifunctioneel vastgoed onderhoud!

Erkenningen

Erkenningen stellen niet zo veel voor als je er niet over beschikt.....

Om die reden is het binnen onze organisatie beleid om elke erkenning waarover wij beschikken volledig serieus te nemen en daaraan dagelijks te werken.


  • Ons bedrijf is VGO-keur gecertficeerd met alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Een zeer streng gecontroleerde erkenning!

  • Ons bedrijf is VCA gecertificeerd. Dit is de Veiligheids Checklist Aannemers. Naast het feit dat alle medewerkers over een VCA certificaat en alle leidinggevenden een VCA VOL voor operationeel leidingevenden beschikken is de strikte hantering van normen voor Veiligheid Gezondheid & Milieu een feit. Certificaten zijn alleen niet veel als je er geen werk van maakt. De praktijk bewijst of het goed zit.

  • Voorheen AF-erkend en nu OnderhoudNL Garantie is het keurmerk voor schildersbedrijven met name voor particulieren. U weet wat voor vlees u in de kuip krijgt. De erkennings­regeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van toen nog FOSAG, nu OnderhoudNL de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan de OnderhoudNL Garantie erken­ningsregeling kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s. Ga naar http://onderhoudnlgarantiebedrijf.nl/ voor meer informatie.
    Download hier de brochure

  • Wij ondersteunen gemotiveerd Schilders^COOL, hét opleidingsplatform voor jonge mensen die ons mooie vak willen gaan leren. Een branche-initiatief waarbij leren en werken wordt gecombineerd. Zo bouwen we aan de generatie van de toekomst die ons mooie vak tot in de puntjes beheersen.

  • VvE Belang zet zich in voor de belangen van VvE’s en appartementseigenaars in de huidige en nieuwe regel – en wetgeving van het appartementsrecht in de politiek en naar marktpartijen.