schilderwerk

houtsanering

timmerwerk

glas

reiniging

Welkom bij VLD Vastgoedonderhoud, wij maken ons sterk voor multifunctioneel vastgoedonderhoud. Telefoon: 078-6171444

Multifunctioneel vastgoed onderhoud!

Glas

Schilderwerk kan een reden zijn om tijdens een project glas te herstellen of vervangen.....

Veel complexen beschikken nog steeds niet over isolatieglas. De gevolgen hiervan zijn niet alleen merkbaar in het binnenklimaat maar ook in het schilderwerk. Condens aan de binnenzijde van het glas zorgt bij onvoldoende onderhouden schilderwerk voor vochttransport van binnen naar buiten. Op zo'n moment heeft buiten schilderen geen zin. de nieuwe aaangebracht verflagen "spoelen" er als het ware snel weer van het hout af.

Een oplossing kan zijn; binnen goed schilderen, maar beter nog het enkel glas direct vervangen voor isolatieglas. Een goed moment om ook zlef met de eigen energie-transitie bezig te zijn.

Ook is het zonde om ruitschade niet direct te herstellen. Immers als dit later alsnog gebeurt wordt de conservering van de ramen, deuren of kozijnen teniet gedaan. Daarom kunnen wij glas volgens de NPR 3577 richtlijn vervangen. Ook wordt daarbij de NEN 3569 norm in acht genomen; "veiligheidsbeglazing in gebouwen".

Maar ook het aanpassen van glaslatten zoals de normen dit voorschrijven kan worden verzorgd. Daarbij is de neuslat een veelvoorkomende aanpassing die een belangrijke bijdrage kan leveren aan het voorkomen van lekslaan van isolatieglas.