schilderwerk

houtsanering

timmerwerk

glas

reiniging

Welkom bij VLD Vastgoedonderhoud, wij maken ons sterk voor multifunctioneel vastgoedonderhoud. Telefoon: 078-6171444

Multifunctioneel vastgoed onderhoud!

Projecten

Hier vindt u een weergave van uiteenlopende projecten die VLD Vastgoedonderhoud heeft uitgevoerd. Het is een mix van projecten die zijn afgerond en projecten die momenteel "WIP" zijn (Work In Progress).

Slingelandthof

In opdracht van Stichting Trivire onderhouden wij de Van Slingelandthof te Dordrecht.

Cortgene en Haven Alblasserdam

In opdracht van Stichting Woonkracht10 voeren wij een RGS project uit voor VvE Cortgene en Haven te Alblasserdam

VvE Parkvilla's Breda

Met VvE Parkvilla's Breda hebben wij een langjarige RGS overeenkomst waarbij VLD Vastgoedonderhoud het prachtige in hartje Breda gelegen complex in topconditie houdt.

Bakema-erf Dordrecht

In opdracht van Stichting Trivire voeren wij groot onderhoud uit aan het Bakema-erf in Dordrecht. Naast de houtsanering en het schilderwerk aan de 77 woningen in het complex worden eveneens draaiende kozijndelen vervangen.

Onderhoudschilderwerk rijksmonument 212 woningen en kantoor Agnetapark Delft

In opdracht van Stichting Agnetapark voeren wij onderhoudsschilderwerk uit aan alle 212 woningen en het kantoor. Met gepaste trots omdat VLD Vastgoedonderhoud reeds in 2011 het onderhoud had verzorgd. Op basis van het verdiende vertrouwen en de marktconforme aanbieding werd ook nu ons weer de opdracht gegund.

Onderhoudsschilderwerk VvE Newton Dordrecht

Het onderhoud aan het gehele complex van VvE Newton door VLD Vastgoedonderhoud is gebaseerd op RGS (ResultaatGericht Samenwerken). De 129 woningen en centrale toegang worden op een dusdanige staat van onderhoud gebracht dat de komende onderhoudscycli perfect kunnen worden gerealiseerd en er altijd een afgesproken kwaliteitsniveau zal zijn. Zowel technisch als qua uitstraling.

Onderhoud 270 woningen Mauvebuurt i.o.v. Trivire

In opdracht van Woningstichting Trivire mochten wij aan 270 woningen groot onderhoud plegen in de zogeheten Mauvebuurt te Dordrecht.

De wijk Oud-Krispijn die dankzij goed beleid van de Gemeente Dordrecht en Trivire weer een trotse uitstraling heeft na jarenlang herstellen van woningen en vertrouwen!

Boeimeerlaan Breda

Dit karakterstieke appartementencomplex in vijftigjaren stijl wordt in oude luister hersteld.