schilderwerk

houtsanering

timmerwerk

glas

reiniging

Welkom bij VLD Vastgoedonderhoud, wij maken ons sterk voor multifunctioneel vastgoedonderhoud. Telefoon: 078-6171444

Multifunctioneel vastgoed onderhoud!

Schilderwerk

Het is moeilijker dan het lijkt.......

De ambachtsman samen met een vakkundig en op basis van meetgegevens samengesteld verftechnischadvies zijn belangrijk voor het slagen van een project. De uitvoering daarvan bepaalt de opzet en voortgang van een project.

Kwaliteit wordt dan ook doorgaans gedefinieerd als voldoen aan de vooraf overeengekomen afspraken. Daarom is het cruciaal dat partijen goed communiceren over een project. Zo is het van groot belang wat de beoogde doelstelling is, dat kan bijvoorbeeld esthetische bijwerken betreffen of een grondige nulbeurt. Beide uitgangspunten kunnen een verschil van dag en nacht te zien geven als het op de behandeling aan komt.

Daarnaast is het belangrijk om budgetten helder te stellen. Dit kan betekenen dat sommige delen grondig worden aangepakt en sommige delen nog een jaartje kunnen wachten. Maar ook een bepaalde tijdsplanning dat een werk gereed dient te zijn voor een bepaalde periode of dat het werken op galerijen ook in het late najaar mag plaatsvinden. De prijs is meer wat er wordt geboden dan wat er voor iets wordt betaald! Onze begrotingen zijn helder, misschien soms even confronterend maar altijd in relatie tot wat moet en mag gebeuren.